A- A A+

Slim Belly

Fit & Figure - Dilsen Stokkem - Slim Belly Doelgerichte vetverbranding in de buikzone, een strakkere buik en verbeterde huid.

Dit alles kan met de gepatenteerde Slim Belly.

Door een combinatie van onderdruk en overdruk via een trainingsgordel, wordt de doorbloeding van de buik gestimuleerd. Daardoor vindt de vetverbranding exact daar plaats waar u dat wil; op de plek van uw buikje en de zwembandjes.

Mensen met figuurproblemen in de buikzone kunnen hun buikomvang ondanks doelgerichte cardiotraining en een aangepast voedingspatroon slechts deels reduceren. De reden hiervoor ligt in het feit dat de buikzone slecht doorbloed is. Dit kan heel eenvoudig met een zelftest aan het eigen lichaam getest worden. Na een conditietraining zult u zien dat uw hele lichaam warm geworden is, alleen de probleemzones (buik, bovenbenen) zijn koud gebleven. Waarom? Daar heeft geen vetverbranding plaatsgevonden.

Hoe werkt het?

Het Airpressure-Bodyforming-Concept (ABC-one) verhoogt met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de probleemzones. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met conditietraining wordt de huid en vetlaag van deze zones beter doorbloed.

De Slim Belly® zorgt voor een actieve behandeling met wisselende druk. De doorbloeding van de buik wordt dusdanig bevorderd dat voor de energietoevoer vet uit dit gebied wordt verbrand. Door het ondersteunende trainings- en voedingsplan worden niet alleen de vetrolletjes gereduceerd, ook de huid krijgt weer meer elasticiteit. Zelfs zwangerschapsstrepen kunnen verminderen.

Heeft u nog vragen? Maakt u graag een afspraak? Contacteer ons.