A- A A+

Herbalife

De hoogwaardige producten van Herbalife bieden elementen die het lichaam dagelijks nodig heeft om in goede conditie te blijven. Het concept 'intelligente voeding' van Herbalife bestaat uit unieke formules en speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten. Voor alle duidelijkheid, het is geen proteïnedieet!

Het programma 'intelligente voeding' stelt u in staat om uw inname aan koolhydraten, proteïne, vetten, voedingsvezels, vitaminen, mineralen, planten en antioxidanten te optimaliseren en helpt uw energieniveau op peil te houden. Het concept betekent dat wij gevarieerde voedingstoffen moeten eten, maar bovenal dat wij deze voedingsstoffen met mate innemen.

Onze gewichtsbeheersing klanten

Elke shake bevat minder dan 220 Kcal, hetgeen u zal helpen uw calorie-inname te beheersen.  Deze is namelijk 3 tot 4 keer minder dan een normale maaltijd. Door de beperkte hoeveelheid calorieën wordt de vetvoorraad gebruikt, terwijl de sojaproteïnen u helpen om een verzadigingsgevoel te zorgen. Een shake biedt een echte cocktail van vitaminen en mineralen die de energiedipjes helpt tegen te gaan die vaak voorkomen tijdens gewichtsbeheersing.

Onze seniorenklanten

Naarmate wij ouder worden, verloopt onze spijsvertering trager. Een shake is gemakkelijker verteerbaar: het is vloeibaar en licht. Het is tevens een bron van proteïnen om u te helpen uw spiermassa in stand te houden, die de neiging heeft te verminderen in de loop der jaren.  Samengesteld op basis van de belangrijke voedingsstoffen calcium en vitamine D die zorgen voor sterke botten.

Onze actieve klanten

Velen van ons leiden een druk leven. Door stress en dagelijkse drukte hebben wij niet altijd tijd en zin om een evenwichtige maaltijd klaar te maken. Een shake is een lichte maaltijd, handig en eenvoudig te bereiden. Zo heeft u in een glas essentiële voedingsstoffen, waaronder een mix van vitaminen en mineralen met antioxidant werking, om u te helpen uw drukke levensstijl het hoofd te bieden.

Onze sportieve klanten

Een shake is een juist keuze voor sportievelingen. Hierdoor kunnen zij voedingsstoffen binnenkrijgen onderweg van kantoor naar de sportschool of tussen twee trainingen door. Een shake levert proteïnen die geassocieerd worden met een beperkte hoeveelheid vetten voor een goed herstel.